Skrivekurser

Her kan du læse om de  skrivekurser, som jeg arrangerer.

Jeg underviser typisk skrivegrupper som weekendhold med min. 7 deltagere.

Du er velkommen til at kontakte mig for nærmere oplysninger via e-mail til ullafmadsen@hotmail.com.

Skriv som en leg - skriveworkshop

Skriveworkshoppen er for alle, der skriver eller bare gerne vil arbejde med sit skriftlige udtryk

Som noget helt nyt lanceres skriveworkshoppen 'Skriv som en leg' over to fredage i slutningen af februar og starten af marts i Varde. Her får du redskaber til at udvikle dit personlige, skriftlige udtryk gennem kreative øvelser og feedback på dine tekster. 

Ønsker du at blive bedre til at skrive tekster på dit arbejde, eller drømmer du om at skrive dine erindringer eller en bog? Workshoppen henvender sig ikke kun til dig, der går rundt med en forfatter i maven, men også til dig, der blot har lyst til at udvikle dit skriftlige udtryk. 

Holder du af ord, og har du lyst til at skrive og eksperimentere med sproget,
så er denne workshop sikkert noget for dig. 

Du behøver ikke at have skrevet før for at få noget ud af workshoppen. Skriveworkshoppen er for alle, der skriver eller blot har lyst til at sætte ord på livet. Her kan du udvikle dine skrivefærdigheder og få feedback på dine tekster.

At skrive er at lytte – ikke kun til sig selv

At skrive er at lytte – ikke kun til sig selv, men også til andres ord og ikke mindst til sprogets rytme og til vokalerne, som skaber stemning. Historierne er der hele tiden: når vi går gennem byen, når vi sidder over for en person i bussen, i vores drømme, i et ældre familiemedlems fortælling, i vores erindringer, i dette øjeblik… Men ofte er det nødvendigt at træne sit ’gehør’ for at finde de rette ord. 

Feedback og en værktøjskasse med hjem

På workshoppen bliver du udfordret af øvelser i forskellige tekstgenrer, og gennem kreative øvelser får du styrket dit personlige, skriftlige udtryk. Du får redskaber til at genfinde din kreativitet, når den føles borte eller glemt og en værktøjskasse, som du kan bruge til at skrive videre på egen hånd. Vi skærper vores ’gehør’, lytter til hinandens værker og øver os i at give værkerne en god og opbyggelig kritik med på vejen. 

Praktisk

Du skal blot møde op første gang udstyret med en bærbar computer eller blyant og papir.

Forplejning

Der vil være adgang til kaffe, te og vand i kursuslokalet. Du har mulighed for at tilkøbe frokost ved kontant betaling af 50,- kr. i kantinen. Alternativt er du velkommen til at medbringe din egen madpakke. 

Pris

Prisen for begge dage er 1.000,- kr. inklusive moms.

Kursustidspunkter

  • Fredag, den 22. februar 2019, kl. 09:00-15:30, Skriveworkshop, del 1.
  • Fredag, den 1. marts 2019, kl. 09:00-15:30, Skriveworkshop, del 2. 

Sted

PowerTower, ProVarde, Engdraget 20, 6800 Varde. Vi mødes på parkeringspladsen foran hoveddøren. 

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at kontakte Ulla enten på tlf. 4142 5993 eller via e-mail til info@greenbridge.dk og derefter indbetale 1.000,- kr. til: 

  • Den Jyske Sparekasse reg. nr. 8130 kontonr. 4150095188.
  • Skriv venligst ’Kursus01' + 'dit navn’ i kommentarfeltet, når du overfører beløbet.

 

Din tilmelding er først bindende, når du har indbetalt kursusgebyret på 1.000,- kr.

Bindende tilmelding senest fredag den 15. februar 2019, kl. 16:00. 

NB. Gennemførelsen af workshoppen er betinget af tilmelding af min. 5 deltagere. Ved aflysning tilbagebetales det fulde beløb. Besked om evt. aflysning sendes pr. e-mail (om muligt) en uge før start. 

Vil du gerne vide mere?

Lærer på workshoppen er Ulla F. Madsen Bitsch, info@greenbridge.dk, tlf. +45 4142 5993. Ring eller skriv til Ulla, hvis du gerne vil høre mere om workshoppen.

Ulla arbejder som freelancesprogkonsulent og har tidligere undervist på skriveværksteder i Århus og Vejle. Ulla skriver bl.a. selv digte og har gennem årene også fået udgivet flere digte.

 

Kommentarer

Birte Haahr

Hej!

13.02.2019 15:23

Det er en fornøjelse, at læse din hjemmeside, den indeholder alle relevante oplysninger, og er skrevet på en inspirerende og let forståelig måde.

Kurset har jeg dsv. ikke råd til.

Seneste kommentarer

13.02 | 15:23

Hej!

Det er en fornøjelse, at læse din hjemmeside, den indeholder alle relevante oplysninger, og er skrevet på en inspirerende og let forståelig måde.

Kurset har jeg dsv. ikke råd til.

Del siden